ÖNEMLİ DUYURU

Dernekler Yonetmeliginde yapilan degisiklikle dernek uye bilgilerinin (gercek veya tuzel kisi) dernekler tarafindan DERBIS uzerinden bildirilmesi zorunlu hale getirilmistir.Dernek uyesi gercek kisilere ait "Adi ve Soyadi, T.C. No, Meslegi, Ogrenim Durumu, Uyelige Kabul ile Uyelikten Cikma veya Cikarilma Tarihi" bilgilerinin DERBIS uzerinden ivedilikle bildirilmesi, DERBIS'te yer alan mevcut bilgilerden hatali veya eksik olanlarinin guncellenmesi, tereddut hasil oldugunda Il Mudurluklerimize basvuru yapilabilecegi bilgilerinize sunulur.

İl dernekler masasıyla yaptığımız görüşme neticesinde, kimlik bilgileri eksik olan ve TC kimlik numaralarını öğrenemediğimiz ve bilgilerine ulaşamadığımız üyeleri üyelikten çıkartmak zorunda olduğumuzu üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız.

Bütün çabalarımıza rağmen bazı üyelerimize ulaşabilmek mümkün olmamış, bazı üyelerimiz de TC. kimlik numaralarını defalarca rica edilmesine karşın bildirmemişlerdir.  Elimizde olmayan bu yeni durum nedeniyle, dernek üyeliğinden çıkarmak zorunda kalacağımız için dernek üyelerimizden özür dileriz.  

Dernek üyeliğinden çıkarma işlemi 29 Mart 2019’ta gerçekleşecektir. O tarihe kadar bilgilerin yollanması çok önemlidir.

Türk Epilepsi ile Savaş Derneği
Yönetim Kurulu