Epivizyon Toplantısı

Değerli Epivizyon Eğitimcilerimiz,

Epivizyon toplantısı, epilepsiye gönül vermiş uzman hekimlerin kendilerini geliştirmelerini amaçlayan bir eğitim programıdır.  UCB firmasının desteğiyle Türk Epilepsi ile Savaş Derneği tarafından düzenlenmektedir.

Bu eğitim programında konusunda uzmanlaşmış hekimler(sizler) ilgili konularda 20 dk süre ile temel parametreler ve tecrübelerini içeren dersler vereceklerdir.

Bu derslerden sonra atölye çalışmalarında süpervizör olmanızı bekliyoruz. Küçük gruplara yönelik bu atölyelerde katılımı artırabilmek amaçlı  olarak katılımcılardan birer olgu getirmelerini ve sunmalarını talep ettik. Sizler de dilerseniz tartışılacak olgular getirebilirsiniz. Ekte eğitim alacak öğrencilere yönelik davet mektubumuz ve açıklayıcı yazımız yer almaktadır.  

Davetimizi kabul ettiğiniz için teşekkür eder, verimli bir toplantı geçirmenizi dileriz.

Çalışmalarınızda başarılar dileriz.

Prof. Dr. Naz Yeni
Türk Epilepsi ile  Savaş Derneği Başkanı


Sevgili Epivizyon katılımcısı,

Epivizyon toplantısı, epilepsiye gönül vermiş uzman hekimlerin kendilerini geliştirmelerini amaçlayan bir eğitim programıdır.  UCB firmasının deteğiyle Türk Epilepsi ile Savaş Derneği tarafından düzenlenmektedir.

Bu eğitim proğramında konusunda uzmanlaşmış hekimler ilgili konularda 20 dk sure ile temel parametreler ve tecrübelerini içeren dersler vereceklerdir. Bu derslerin sonunda anahtar sorularınız ile toplantının ve bilgilendirmenin daha zengin olmasını sağlayacağınızı bekliyoruz.

Ayrıca çalışmakta olduğunuz kurumlarda takip ettiğiniz, cevaplamakta ve yönledirmekte zorluk çektiğiniz vakaları atölye çalışmaları ile supervizör hocalarımız ile çözümlemeyi ve destek olmayı amaçlıyoruz.  Atölyeler küçük gruplar halinde 2 süpervizör hocamız eşliğinde gerçekleşecektir. Olgularınıza ait mümkün olduğu kadar ayrıntılı bilgi ve kayıt örneklerinizi getirmeniz vaka tartışmasının daha renkli, heyecanlı hedefe yönelik sonuçlamasını sağlayacaktır.

Olgu sunumu için ayrılan süre 5 dakika olup, aşağıda vakalarınız ile ilgili getirmenizi istediğimiz bilgiler bulunmaktadır.
Klinik hikaye
Varsa video
Rutin EEG
Varsa iktal EEG
Radyolojik görüntüler
Tartışılmak istenen soru , konu

Enerjisi ve getirileri yüksek , başarılı bir toplantı geçirmeniz dileği ile katılımız bizleri onurlandıracaktır.

Çalışmalarınızda başarılar dileriz.

Prof. Dr. Naz Yeni
Türk Epilepsi ile  Savaş Derneği Başkanı


Toplantı Tarihi: 4-5 Kasım 2017

Toplantı Yeri: Dedeman Bostancı İstanbul Hotel & Convention Center.